Dj en Sax Show_Kerst banner_07

DJ & SAX SHOW GEEFT Succesvolle CHRISTMAS PARTY

Het is december en voor veel bedrijven het moment om eens uit te pakken met een geweldig feest. De Dj & Sax Show stond op 14 december in het Het Ketelhuis – La Casserole te Eindhoven en verzorgde een geweldig feest.


Het team van de Dj & Sax Show bestond dit keer niet alleen uit Dj Mr. Bowi en Saxofonist Saxojoe, maar was aangevuld met zangeres Sarah Fall en Dj Dennis van der Geest.

De avond had een mooie opbouw waarbij Dj Mr Bowi om 21:00 begon met draaien. Zijn plaatjes zorgden er al snel voor dat het publiek ging dansen. Zangeres Sarah begon haar set met een nummer “One Kiss” van Calvin Harris en Dua Lipa en zij was de rest van de avond niet te stoppen met haar vocalen.

Saxofonist Saxojoe speelde zijn eerste licks op het nummer mee van “This Girls van Kungs vs Cooking On 3 Burners. Een geweldige plaat om als saxofonist op mee te spelen.
Om 23:00 was het de buurt aan de special guest Dennis van der Geest. Zijn set was diverse, allround en goed opbouwend naar een climax aan het einde van de avond. Het publiek ging volledig los en zette de Dj en Sax Show succesvol feest neer voor de klant.

Bekijk het onderstaande filmpje.

Banner_dj & sax show_muziek
Banner_dj & sax show_footer_01

VOOR MEER INFORMATIE EN het boeken van de DJ & SAX SHOW

+31(0)85-8771277

Scroll to Top