Over ons

De twee heren achter de Dj en Sax Show zijn saxofonist Saxojoe (Jeroen) en DJ Mr. Bowi (Pascal).

Onze samenwerking begon zo rond 2009 met een optreden in de club XO in Haarlem. Het was destijds nog niet gebruikelijk dat live artiesten meespeelde met Dj’s. Het was zoeken naar de juiste formule en welke muziekgenres goed werkte voor beide”.

Door de jaren heen is de samenwerking en vriendschap steeds hechter geworden. Er kwamen mooie gelegenheden voorbij om te spelen in binnen- en buitenland en daar zijn beide heren trots op.

De kernwaarde voor beide heren zijn:

✓ Plezier in het muziek maken
✓ Kwaliteit en netjes verzorgd
✓ Oog voor detail en klantwens
✓ Het publiek laten genieten

De Dj en Sax Show is rond 2020 ontstaan en floreert wekelijks op menig evenement of feest. Het duo komt graag voor u spelen en eventueel aangevuld met zangeres of percussionist.

Voor meer informatie en het boeken van de Dj en Sax Show, neemt u contact op met Artistbookings. Zij helpen u graag met advies op maat, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte.

Dj en Sax Show_Dj Mr Bowi
Dj en Sax Show_Saxophonist Saxojoe_02
Saxofonist Saxojoe profiel foto DJ en Sax Show

Saxofonist Saxojoe

Saxojoe is de artiestennaam van Jeroen Kraaij. Hij is al zo’n vijftien jaar een begrip als het gaat om het live meespelen van saxofoon met DJ’s. Door zijn ervaring weet Saxojoe maar al te goed hoe hij een feestje tot één groot feest maakt. Daarbij staat hij niet alleen bekend om zijn goede spel maar ook om zijn uitstekende entertainmentshow.

Jeroen studeerde aan het conservatorium ArtEZ heeft zich gespecialiseerd in het live meespelen met DJ’s binnen uiteenlopende stijlen in de house- en dancemuziek. Maar natuurlijk speelt hij ook mee met alle bekende hits uit de jaren 70, 80, 90 tot heden!

En wat te denken van de warme klanken van de saxofoon met jazzy loungemuziek. Deze voeren je mee naar warm Ibiza met zon, zee en strand!

Kijk voor meer informatie over saxofonist Saxojoe op www.saxojoe.nl

Dj Mr. Bowi

Dj Mr. Bowi is de artiestennaam van Pascal Bouberg Wilson en is al zo’n tien jaar actief als Dj.

Eerst als underground Dj met een eigen style binnen de Techno en Progressive house onder de naam Soundbalance. Samen met een andere Dj was Soundbalance een begrip in Haarlem en Amsterdam vanaf 2010 tot 2020.

Maar Mr. Bowi werd mede door Saxojoe steeds meer gevraagd voor feesten en bedrijfsevenementen. Pascal veranderde steeds meer in een allround Dj en met succes. Zo stond dit duo op bruiloften in Frankrijk en Spanje en waren zij ook te horen tijdens Sail Amsterdam, Hiswa, Haarlem Jazz, Dutchweek en menig sfeervol bedrijfsevenement.

Mr. Bowi kan twee kanten op tijdens het draaien. Jazzy loungemuziek kan tijdens elke gelegenheid waar achtergrond muziek gepast is.

Maar mag de muziek wat meer op de voorgrond zijn of moet het juist feestje worden? Dan bouwt Pascal zijn mix op van uiteenlopende Top40 hits en draait hij alle klassieker uit de jaren 70, 80, 90 tot heden!

Kijk voor meer informatie over Dj Mr. Bowi op www.mrbowi.nl of www.haarlemsedjschool.nl

Mr Bowi profiel foto DJ en Sax Show

Referenties

Dj en Sax Show_Logo_Beemster Kaas
Dj en Sax Show_Logo_InDutch
Dj en Sax Show_Logo_Sail Amsterdam
Dj en Sax Show_Logo_Van der Valk
Dj en Sax Show_Logo_Delta Lloyd
Dj en Sax Show_Logo_Social Deal